ZSŰRIELNÖK

Pőcze Balázs

alapító

MITO

A Mito egyik alapítója, kreatívigazgatója vagyok. Békásmegyeren nőttem fel, általában melegítőben jártam iskolába. A C3-ban és a Műcsarnokban interneteztem, füzetbe gyűjtöttem a kedvenc website-jaimat. A legjobbakat ki is nyomtattam. Közel tív évig tévéztem; szerkesztőként, riporterként, műsorvezetőként dolgoztam a három nagy csatornánál. Voltam szövegíró a Hey-nél és vezető szerkesztő a Sanoma Budapest online divíziójában, tizenkét éve pedig a Mito kreatív csapatában dolgozom. Marosi Gergő kollegámmal 2014-ben elindítottuk az Intrót, ahol a kreatív pályára vágyónak segítünk képbe kerülni. Biztosan jót beszélgetünk majd.

ZSŰRI

Babucs Péter

head of art

BOLD

Babucs Péter vagyok, a Bold Ideas head of art-ja. 10 éve dolgozom nagy márkák hazai és külföldi kampányain, vendégelőadóként pedig a Corvinuson és a Külkeren tanítok. Lekattintás előtt elolvasom az adatvédelmes részt a weboldalakon. Izgalmas lesz látni a melókat, hajrá mindenkinek!

Farkas Vilmos

kreatívigazgató

Publicis Groupe Hungary

2000-ben kezdtem szövegíróként a BBDO-ban. Ma a Publicis Groupe Hungary három kreatív ügynökségi márkájának, a Leo Burnett-nek, a Publicis-nek és a Saatchi & Saatchi-nak vagyok a kreatívigazgatója. Imádom a digitális felületeket, mert állandóan változnak és így folyamatos tanulásra ösztönöznek, arról nem beszélve, hogy ezeken a csatornákon tökéletesen mérhető egy-egy ötlet hatékonysága. Alig várom, hogy lássam az idei nevezéseket.

juhász péter tibor

márkaigazgató

vodafone

Koralewsky Márk

digital director

acg

Több mint 16 éve dolgozom az iparágban, két éve tértem vissza az ügynökségi világba egy kis ügyféloldali kitekintés után. Dolgoztam a Wavemaker elődjénél (MEC), a Mitoban, a Deutsche Telekom európai részlegén és a Vodafone-nál is. Jelenleg az ACG digitiális csapatát vezetem.

melher dóra

Senior UX/UI Designer

DOT Creative

Sokoldalú kreatív szakember, aki az utóbbi években art directorként és designerként dolgozott ügynökségeknél és startupoknál, jelenleg pedig a DOTban tölt be senior designer-i és csoportvezetői pozíciót. A tervezés mellett foglalkozik induló startupokkal is, így a humánközpontú megoldások mellett az innováció és business szemlélet integrációja foglalkoztatják. Kedvenc témakörei az érzelmi design, a kognitív feldolgozás alapján kialakított felületek és a felhasználók életszerű működésére irányuló tervezés.

mérő ádám

regionális médiamenedzser

Coca-Cola

18 éve kezdtem a marketingkommunikációs pályát. Ebből közel 15 évet ügynökségi oldalon töltöttem, főleg a MindShare médiaügynökség kötelékében, ahol utolsó pozícióként Media Business Director feladatokat láttam el és az Unilever account csapatát vezettem. Innen igazoltam 2017 elején ügyfél oldalra, a Coca-Cola Company - hoz, ahol 2,5 évig Regionális Media Manager – ként Magyarország, Csehország és Szlovákia médiastratégiáját irányítottam. Tavaly december óta pedig a teljes üzleti régió, vagyis Central Eastern Europe (CEE) médiafeladatait menedzselem, mely 26 országot jelent. Házas vagyok, 3 lányom, 1 kutyám és (hamarosan) 2 tengerimalacom van, Budaörsön élek. Mindenem a futás, erdőjárás, történelem, borok és természetesen mindenekelőtt a Család.

pál zsombor

főszerkesztő

kreatív

Pál Zsombor nem először dolgozik a Kreatívnál, 2008 és 2010 között a magazin és az online szerkesztője volt, majd a Vodafone marketingese lett. Három évet töltött a telekommunikációs cégnél, ahol előbb specialistaként ATL-kampányokat menedzselt, majd brand voice szakértőként a márka szövegvilágáért felelt, 2013-ban pedig az induló Forbes munkatársaként tért vissza a médiába. 2016 októberétől a Kreatív főszerkesztője.

Tőrös Balázs

head of creative

Fastbridge

2000-ben diplomázott a Külkereskedelmi Főiskolán, azóta kommunikációs területen dolgozik, 2004 óta már ügynökségi oldalon. A Fastbridge kreatív csapatát 2012 óta vezeti, és olyan ügyfeleken dolgozik, mint az RTL Klub, a Theodora és a Porsche Hungaria márkái. Ha lemegy a nap, átváltozik az NBA-szakértővé. Ilyenkor meccset kommentál, műsort vezet, valamint videókat gyárt YouTube-csatornájára.